En helt perfekt helg!

En barnfri helg helt i min smak, trots att jag var gräsänka. Jag möblerade om lite lite..fast nu blev jag ett sidobord för kort för betongbordet hör hemma i hallen🙈 och väggdekorationerna är bara upphängda på de spikar som fanns.
 
Bortbjuden på fredagen men kom hem skapligt så lördag kl 7 var jag uppe och grejade. Ända in i kaklet til kl var halv fem, då bar det av till en annan kompis. 
 
På vägen hem i söndags sen så exploderade en dryck i bilen, mindre kul Och direkt läskigt. Luktade jäst ingefära. Köpte den i lördags men den gick ut i januari. Ska bli spännande att se vad butikschefen säger idag.
Det kom ÖVERALLT!
Jag har målat massa i helgen, jag ställer inte upp på att måla mellan spjälor någonsin igen! Så nu fick det målas innan. Trots blött virke när vi köpte det. Men det kändes faktiskt riktigt torrt redan och jag avvaktar med att måla det sista. Det blir bra.
 
Vi hann inte med mer bygg än det här då J var borta och sen kom han hem till en kladdig bil. Vi blir klara nästa vecka. 
Kejsarträdet som jag trodde dock efter förra våren hänger kvar fint
Funderar på hur pergolan ska fortsätta bort mot planket som ska vara mot det vita huset. Har inte helt löst det i huvudet..
I år köper jag ju inga växter, det får blir nästa år efter att planket ärt ggr så jag kan se mer vart jag vill och och vad jag ska ha där.
 
Istället odlar jag, sånt jag redan har hemma. Mer lök för jag har huuuuuur många sättlök som helst och de måste ju ner. Bor ni i närheten och vill ha, kom och ta!
 
Nu är det dags för jobb, och förhoppningsvis ryker Louis gips idag, håll tummarna!
Trädgård, Vardagsrum | |
#1 - - Angelica Wåhlin:

Men fy, vad obehagligt med drickan! Måste även säga att det ser ut som om du har ett fruktansvärt vackert hem!

Svar: Ja, det var läskigt faktiskt men affären löser det på ett schysst sätt. Vi får en helrekond, även utvändigt. Nästan lite synd att min man är så nördig med bilen att det inte ens behlvs😝🙈 tack för komplimangen!
Maria Ekström

#2 - - Cornelia:

Ohh vilket ballt vardagsrum! Ser jättefint ut!

Svar: Tack!!😊
Maria Ekström

Upp