Ibland kanske man ska stanna upp

Ibland blir jag lite fartblind och tycker att inget händer..men så kollar man tillbaka..här är när jag köpte valnötsträdet och, vad jag trodde, ett tulpanträd (nu har jag googlat och det ser inte alls ut som ett tulpanträd så jag vet inte alls vad det är
 

Nu är det i alla fall över 2,5 m
Valnöten har äntligen börjat skjuta i höjden
klotrobinian jobbar på
Ena klena stackare, kolla stammen
 Idag
De japanska lönnarna
Idag
Ginko

Kejsarträdet dog av nattfrosten förra året men kom igen
Nu frodas det
 
Men nä..jag vill inte stanna upp..jag älskar våra projekt och jag älskar vad vi åstadkommer, jag och min man❤️ Vi gör det bra!
Trädgård | |
#1 - - iseedee:

Vad fint det är med så mycket grönt.
Ja ibland bör man kanske stanna upp, njuta av tillvaron och stunden. Men det är också allt man åstadkommer och som man ser fram emot som driver en framåt. En balans är alltid bra.

#2 - - Lars:

Himla fina planteringar och träd. Trädet du inte vet vad det är; det är ett Katalpa eller Trumpetträd (Catalpa bignonioides) från amerikanska östkustens södra delar.. Har själv en egen privat liten botanisk trädgård. Min blogg handlar dock om helt annat. Har du växtfrågor så är det bara att höra av sig.
Du har en kul blogg!

Svar: Gud, tack!!!!!😊 Trumpetträd var det ja! Och tack för de snälla orden!
Maria Ekström

#3 - - Helena:

Hej!
så fint ni har det, lskar allt svart. håller själv på med projekt hemma och undrar vad du har för svart färg på allt trä: pergolan, krukor, odlingslådor mm.
ha det bra! Med vänlig hälsning Helena

Svar: Hej, tack! Det mesta trät är målad med alcro täcklasyr. Underbar färg att jobba med! Jag har även en annan färg på soffa och staket till landet men den rekommenderar jag inte lika starkt som alcros färg. Något med ultimate heter den, snordyr och skitsnygg då den är matt men jag upplever att den håller otroligt mycket sämre.
Maria Ekström

#4 - - Anonym:

Tack snälla!!!:)

Upp