En sådan dag

 Gårdagen blev en slappardag pga regnet men det gjorde inte så mycket då vi fick gäster vid fyra. Men idag brann flitens eld eller vad man säger..
 Skorna var redan på plats sedan tidigare i veckan.
En innervägg på plats
Lote knöligt med armeringsjärnen men det löste sig ganska fint ändå
Att få upp överliggaren var riktigt tufft och vi fick ta i så det snurrade i skallen. Vi trodde nästan inte det skulle gå..men det GICK. Så glada!
Det blir så coolt! Jag funderar på att låta murgröna växa här..vi får se..
inte lika vackert på baksidan men det ska täckas med likadan panel som är på huset
I hörnet har vi inte låtit 95x95 pelaren gå ända upp. Det är för att vi ska kunna få dit en pergolapelare senare om vi vill. Jag har en idé om att bara ha ramen till en pergola här ovan och eventuellt en segelduk.
Lite att måla färdigt från förra året
Känslan av att stänga in hörnet är obeskrivlig! Så trivsamt och mysigt! Tyvärr måste det ju täckas innan det är klart då virket är obehandlat. Här blir det kanske en soffa senare..
 Blir så bra! I hörnet närmast ska det bli ett utekök..en dag..vi ska inte bygga oss trötta under hela semestern! Nu är det barnvecka och då får bygget vänta!
Trädgård | |
#1 - - Anonym:

Så snyggt ni gör! Har saknat blogguppdateringen, men det är sunt att det får ta tid och att annat behöver komma emellan som barnen :) så roligt att följa era byggprojekt iaf!!

Upp