Händer inte så mycket

Våren nalkas och vi planerar alla tusen uteprojekt. Jag ska snart ta tag i att sy överdrag till soffonorna.  I garaget är våren redan här
Persikoträdet blommar...alldeles för tidigt..jag har i alla fall pollinera det lite nu och gett det lite vatten..ett fikon dök också upp under hösten..är inte det märkligt!? Det är inga fönster i garaget!
 
Sen ska bord slipas och målas för nu äntligen har vi fått tag i det stora Norden bordet i trä! Frågan är om vi ska måla det exakt lika som det vi har eller om vi ska måla det grått?
 
Jag försöker också göra om på Nedervåningen.  Jag har på riktigt tröttnat! Jag önskar ny soffa, soffbord och matta men hittar inget jag vill ha. Eller soffbord har jag hittat ett par stycken..
Jag möblerade om när honey var iväg förra helgen. Jag älskar det. Honey gillar det inte alls. Båda är envisa..Inte lätt😊
Jag gillar verkligen att fönstret blev fritt, rummet känns större och det är inte fokus på tvn..Sen är det inte optimalt när pojkarna vill titta på tvn så jag försöker faktiskt komma på något annat..vi kanske ska testa att ta ner soffan från ovanvåningen..
 
Älskar fåtöljhörnan..där sitter jag nu:) fladdermusfåtöljen är såld👍
Synd att det blir så märklig färg på bilderna..är ju aldrig hemma så man kan ta kort i dagsljus.
Allmänt | | En kommentar |
Upp