En klämd snopp

Elton blev hämtad av hans pappa idag för några timmars egentid och jag tänkte ha lite mysig tid med Loui. Det blev 4 h på akuten istället då Loui klämde fnoppen på utesoffan. Locket smällde igen precis rakt över och det blödde från mynningen. Jag trodde först han klämt ett finger och det vore hemskt nog det men ett finger vet jag går att laga om det går av. När det gick upp för mig att det var snoppen blodet kom ifrån fick jag lite panik.  Vad gör man åt en trasig snopp? Efter ett samtal till 1177 körde J upp oss till akuten. Loui hade redan lugnat ner sig men jag fick inte titta på den lilla rackaren. Efter en titt av läkare och urolog fick vi klartecken att åka hem. Inger verkade direkt vara trasigt..Sen kämpade plutten med kissnödigheten för han ville verkligen inte kissa. Men vi klarade av det med:) vilken dag!
Han var så ofantligt duktig på sjukhuset och vi hade riktigt kul mellan läkartittarna
Han somnade till och med när vi väntade på urolog en
Vi såg en tiger i nya entrén  (vilken sjukt ful sak för en nybyggd entre!) Som Loui tjatade om hela tiden så när vi var klara gick vi tillbaka och så fick tigern Louis napp♡
Soffan är nästan färdigsmålad. Madrasser inköpta och så har jag beställt ett ljusgrått tyg att sy överdrag av. (Ryggstödet ligger i garaget och sen ska vi ha lösa kuddar)
På kvällen nu investeringar vi våra lilla plaskpöl och det var succé!:)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp