Här sitter jag och tar det lite lugnt..

Luckor ska fortfarande sättas på tv-bänken..men det gör jag nog imorgon..kankse kan jag få Maja att hjälpa mig;) tvn funkar fortfarande inte..ska ringa imorgon..tror det är så att abonnemanget inte är flyttat än bara..hittar inte benen till tvn så nu är den fäst i stegen bakom så länge..soffbord och matta ska införskaffas så småningom. Jag tror jag vill ha ett soffbord med cararra marmor som skiva men jag vill inte ha den typiska stilen med ben som går ner i golvet..se bild
Utan jag vill ha mer som detta
Men det får bli ett senare inköp..fina Giovanna som har Hilke indesign levererar jättefina bord med den perfekta marmorn. Ska höra med henne om man kan få beställa efter egna önskemål..
Titta bara så fin marmor! Jag gillar att den är skarpt marmorerad!
 
 När jag har ett soffbord ska stora lampan flyttas då den hänger ovanför bordet..
Älskar mina dörrhandtag!
Bakom dörren gömmer sig ett smärre kaos..är lite handikappad utan hjälp. För att jag ska ens börja kunna komm iordning måste jag skruva ihop sängram och det är väldigt svårt att göra själv..sen MÅSTE jag köpa garderober..
 
Min klädkammare nu..
Resten av sovrummet..:
Kontorsdelen
Louis rum börjar ta form..Jag har skruvat ihop nästan all stuva idag
I högra delen ska han ha alla sina kläder
Rullgardiner är uppe i alla fall, men i detta fönster ska han även ha någon gardin..
I detta fönster har båda pojkarna rullgardinen som gardin
Ovanvåningen är alltså långt ifrån klar..Eltons rum har jag inte riktigt löst förvaringen än i huvudet så just nu har han bara en säng. .
 
Jag har fått räkningen från elektrikern och den var lägre än jag trodde:) men det kan vara så att den tyngsta delen för att flytta lamporna i trappen ligger hos snickarna. Jag betalade bara 800 till elektrikerna och jag fick först ett pris på 5000...Måste gå igenom alla papper en dag..typ nästa måndag när jag är barnfri igen..elektrikern var för övrigt här idag och fixade lite med hällen. Verkade vara ett litet fel som löste sig snabbt men uppstår problemet igen måste nåt bytas ut. Jag ska få tv-uttag i allrummet då det var en missuppfattning men det är ingen brådska och de har så sjukt mycket att göra nu så vi avvaktar lite:)
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp