5 år

Nu ska ju denna blogg handla om husbygge men jag kan inte hejda mig. Igår fick vi en femåring i huset♡
 
 
Pojken var uppe först av alla så vi fick beordra honom att gå och lägga sig igen♡
Sen sjöng vi för honom och g rattade honom med paket. Han är så fin och tar ett paket i taget i lugn och ro, frågar vad det står på det och tackar ordentligt efter varje grej. Bland det värsta jag vet är när barnen bara kastar sig över paket och sliter upp dom utan att egentligen bry sig om vad som är i♡♡♡
Sen hade vi kalas för kompisarna på förmiddagen. Han hade bjudit sina tre bästa vänner men bara 2 kunde komma. Lugnt och skönt. Vi får se om det blir lite större kalas nästa år.
Sen på em kom familjen, skönt att vi bor i hus nästa år..
Vi har så fin familj♡ alla barnen är helt underbara! Pojkarna har 2 kusiner och en till på väg. Nu skiljer det bara en månad på kusinerna så det är kul att se dom tillsammans:)
Sen har vi tvillingarna som är så goa och härliga, önskar vi kunde träffas oftare:)
Bästa presenten var en trollerilåda. Gud vad vi blev underhållna av vår lilla pajas: mina daamer och herrrrar, nu ska ni få se...haha
Min bästa grej är så klart dockhuset. Det är fortfarande inte klart och jag väntar på massa möbler jag beställt..och nej, jag tänker inte räkna samman totalkostnaden..hua..
Tanken är att det till slut ska vara trägolv i alla rum, sen måste jag tapetsera klart hallen. Men det fixar jag nog redan idag..golvet får bli senare..limmet är slut..
Allmänt | | Kommentera |
Upp