Något ivrig av mig

rabatten nu, ser stökig ut..för mycket lika former men det skulle vara ett helsike att flytta på saker nu för rötterna har spridit sig ÖVERALLT och det växer så det knakar. Kanske ser bättre ut den dagen växterna har tagit över helt så man inte ser jorden..
Här är någon som har lite bättre koll på hur man fixar en fin rabatt..
jag har tre plantor hakonegräs och 2 hasselört men jag kompletterade med tre till idag just för att få dom marktäckande..
 
Men jag har ju bara en rabatt..än så länge...och jag vill ha så mycket..
Allmänt | | En kommentar |

En helt perfekt helg!

En barnfri helg helt i min smak, trots att jag var gräsänka. Jag möblerade om lite lite..fast nu blev jag ett sidobord för kort för betongbordet hör hemma i hallen🙈 och väggdekorationerna är bara upphängda på de spikar som fanns.
 
Bortbjuden på fredagen men kom hem skapligt så lördag kl 7 var jag uppe och grejade. Ända in i kaklet til kl var halv fem, då bar det av till en annan kompis. 
 
På vägen hem i söndags sen så exploderade en dryck i bilen, mindre kul Och direkt läskigt. Luktade jäst ingefära. Köpte den i lördags men den gick ut i januari. Ska bli spännande att se vad butikschefen säger idag.
Det kom ÖVERALLT!
Jag har målat massa i helgen, jag ställer inte upp på att måla mellan spjälor någonsin igen! Så nu fick det målas innan. Trots blött virke när vi köpte det. Men det kändes faktiskt riktigt torrt redan och jag avvaktar med att måla det sista. Det blir bra.
 
Vi hann inte med mer bygg än det här då J var borta och sen kom han hem till en kladdig bil. Vi blir klara nästa vecka. 
Kejsarträdet som jag trodde dock efter förra våren hänger kvar fint
Funderar på hur pergolan ska fortsätta bort mot planket som ska vara mot det vita huset. Har inte helt löst det i huvudet..
I år köper jag ju inga växter, det får blir nästa år efter att planket ärt ggr så jag kan se mer vart jag vill och och vad jag ska ha där.
 
Istället odlar jag, sånt jag redan har hemma. Mer lök för jag har huuuuuur många sättlök som helst och de måste ju ner. Bor ni i närheten och vill ha, kom och ta!
 
Nu är det dags för jobb, och förhoppningsvis ryker Louis gips idag, håll tummarna!
Trädgård, Vardagsrum | | 2 kommentarer |

Frågan är..

 
 
Från morgon till kväll.
Jag går alltid ut direkt på morgonen och så fort jag kommer hem från jobbet för att se om det hänt något.
 
Jag trodde det var kört med vindruvorna men se, nu kommer dom! Jag såg det när jag drog upp växten för att kasta den, AHH, fort ner igen!
Kommer bli bättre balans med planket till vänster om pergolan
Potatisen och vitlöken frodas
Jordgubbarna får knappt plats!! Hoppas på mycket bär! Massa blommor på smultronen också. 
Drivhuset har typ kommit på plats, nu måste det bara justeras lite så det står rakt
 
 
Grinden påbörjad
Och planket blir sakta svart...
 
Trädgård | | 2 kommentarer |
Upp