2-års besiktning

ja, nu har det gått så lång tid att vi kommit till den allra sista besiktningen, efter detta får vi nu helt stå på egna ben (förutom alla garantier och så)
 
Vi blev rekommenderade en besiktningsman av en mäklartjej här i Harvestad, säger hon att han var bra så litar man på det! Och bra var han! Vi är jättenöjda! Han heter så mycket som  Niklas Sjöberg på Fukt- och Saneringsteknik.
 
Så vad kom vi fram till då? 
 
- Allmäna småsprickor som det blir när ett hus sätter sig
- handtaget till altandörren ska bytas ut
- diskhon i kök ska tas bort och sättas dit igen, denna gång rätt..
- diskmaskinen har lossnat så den ska skruvas dit igen, 
- fönsterhandtaget i vårat rum kärvar
- fel lutning på golv under badkar men det skulle ju tyvärr ursprungsbesiktningsmannen ha noterat. Få se hur Myresjöhus ställer sig till det
- En flisa är lös från golvet sedan dom bytte badrumsgolvet. Det är en never-ending story..
- 2 takpannor behöver bytas
- ja, lite små skitsaker mest. Förutom två stora saker. Tydligen läcker taket så det regnar direkt in på vinden, eller hela taket läcker inte men vid något luftningsrör. Sen har vi problem med avloppsdoft i rum med golvbrunn vilket är allt annat än trevligt och ska utredas.
 
Vi får se vad som händer de närmsta dagarna, hur som så rekommenderar vi varmt vår besiktningsman! Otroligt noggrann och kunnig!
Soffan som behöver 1000 kuddar för att vara någorlunda skön...
Kan ni fatta att dom där fyra "bebisarna" från kottepalmen lever än!? Det är väl typ ett år sedan jag klippte av dom. Dom står endast i vatten och har inte en tillstymmelse till rot..
Hyllan i köket blir mer och mer överbelamrad..
tänk er Ikeas mattsvarta kök utan överskåp utan bara några öppna hyllor, svart matt granitbänkskiva..jag drömmer..hojta om ni vill köpa ett 2 år gammalt Ballingslövskök!
 
Morgonen spenderade jag under kniven. Ett år sedan jag gjorde ögonbrynen för första gången nu. Dom har hållit bra!
igår justerade vi formen lite lite, sen är dom ju helt kladdiga av vaselin på andra bilden
Dom kan ha blivit lite för runda..får se när dom läkt men det går ju att justera med smink i sådana fall
Allmänt, Besiktning, Inredning, Vardagsrum | |
#1 - - Josefin:

Så snyggt ni har det! :)

#2 - - THERESA:

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Upp