Våra bär! Inte fåglarnas!

trodde först det skulle räcka med pinnar i hörnen för att spänna upp ett nät så inte fåglarna kommer åt jordgubbarna, men det såg inte bra ut så nu har vi sågat till delar så det blir en hel ram, visar ikväll. Smultronen däremot får nog bara pinnar. Det finns redan röda jordgubbar😃
Det här är kul, en murgröna som stått i kruka hela vintern som såg riktigt risig ut. Jag var helt säker på att det var kört men jag klippte ner den och petade ner den i rabatten och titta!
Börjar bli lummigt i rabatten, nu tror jag inte jag ska plantera mer växter, däremot fler tulpaner:)
 
Fyndade ett japanskt gräs för 25 kr, det där enstaka grässtråt alltså, men med tanke på hur de andra växterna tar sig så ordnar nog detta till sig också. 3 gräs som skulle kostat närmare 600 tillsammans, kostade en hundralapp! 
Det där med att växter tar sig.. den här stackars tråkiga ormhasseln stod i kruka vid huvudentrén. Jag såg ju att den levde men det sprack liksom aldrig upp förutom typ ett blad närmre roten. Då den råkade ut för sekatören och tjoff ner i rabatten så får vi se hur det utvecklar sig.
istället ser entrén ut så här nu
Jag undviker att titta på entrén. Jag avskyr den, blev så fel..vet verkligen inte hur jag ska rädda den..kommer inte ske i år i alla fall..
Kejsarträdet växer så det knakar!
Allmänt | |
Upp