Kan inte sova..

 
Jag tog en tupplur i eftermiddags, jag var sliten..började med att städa badrummet ordentligt, fixa lite småsaker, torka alla golv på övervåningen, vi satte upp en ny taklampa i klk. Regnet öste ner så vi ordnade i garaget men jag kunde inte hålla mig utan målade mer på pergolan. Det var då jag kraschade lite, mådde illa och hade ont i axeln och nu ligger jag här klarvaken och drömmer om alla projekt. Jag trodde detta år skulle vara stora projekt-året men nästa blir nog ännu värre😊 Jag tänker mig en vinranka i den avlånga lådan honey har byggt. Jag ska fixa nåt som den kan klättra på. Har redan en idé.
I den stora fyrkantiga blir det nog en praktmagnolia 
Bild lånad från Zetas trädgård
 

Man kan ju inte anklaga oss för att ha varit lata i alla fall. Bilderna ovan är från maj. Sen dess har vi byggt en odlingspark, staket, spaljé, lådor, pergola, nytt bord, satt häck mm mm. Så kul att titta tillbaka på hur det såg ut för bara tre månader sedan!
Ser lite annorlunda ut nu, men idéerna flödar. Utekök, plank, mur, torkställning, drivhus, nån form av tak till tvättstugeentrén, fixa en duk som tak ovanför soffan, bygga solstolar, utvidga pergolan, bygga ett litet trädäck med bland annat en hänggunga vid valnöten, någon avskärmning mellan hus och garage, dölja soptunnan, mer växter, sätta fler träd på framsidan, byta gruset på uppfarten...det är ju så kul!!!!!!
 
 
Allmänt | |
Upp