Extra elkostnader

 
Kom på att jag inte redovisat för de extra elarbeten vi valt så här kommer det
 Och så lägger vi på 5000 på lamporna i trappen..sen är inte ringklockan specad här...då nog kolla upp det så det blir rätt och inte ha missats. Vet inte riktigt vad det kostar. .Vi vill ha en klassisk svart med vit knapp..
 
Jag råkade visst påstå att detta var billigare bänkbelysning än ikea..tar tillbaka det MYCKET dyrare! Totalt till kök och tvättstuga tror jag det gick på drygt 2500 kr på Ikea. .här blir det 2400 + 1350 + 2100 + 1750..auch. .7600 kr..oj då..vi blundar för det och nu går jag och lägger mig!
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |

5000 poff

Lamporna i trappen är satta för lågt. När vi gick igenom alla elgrejer sa elektrikern blir 2,3 över trappsteget bra? Magkänslan sa nej men jag lyssnade inte på den..dumma jag..jag slog bort det med att 20 cm under tak kan ju liksom inte vara för lågt. .nä men vi har 5 m till tak där första lampan sitter...
 
När jag såg rören på plats knöt det sig i magen och det bara skrek FEL! Så pass fel att det måste rättas till. Jag mailade elektrikern direkt. Ja det går att fixa men vi måste ta bort gips och fixa så 5000 kr. En liten summa i det stora hela men så onödig och nu är läget så att vi måste strama åt rejält. Men detta gick inte att leva med!
 
Sen blev det mer strul med kaklet. Det kunde levereras 18/12!!!! Jo. Nä det går ju INTE! Jag blev vansinnig! Min säljare drar i alla trådar han kan och idag levereras ett annat kakel som ser likadant ut men var mycket dyrare för den nytta summan av 0 kr.
 
Jag vågar inte chansa med golvet heller. Vi tar in det i garaget så länge så får vi se om nåt är förstört från att ha stått ute i en vecka.
 
Imorgon ska vi testmåla trappväggen för att se så färgen blir bra..hoppas hoppas hoppas..
Allmänt | | 6 kommentarer |

Inget kakel idag heller..

Trots att jag sa att idag var sista dagen..golvet står fortfarande på gatan..bra där..bring it on bara. Vad mer kan gå fel...mycket..
 
Vi insåg också att lamporna på trappvagnen sitter för lågt så jag frågade elektrikern om han kunde komma ut och justera. Han skulle kolla på det snarast då det är lite brått pga målarna.
 
Vi var ju som sagt ute vid huset och träffade målarna. Gick igenom vilka väggar som skulle vara målade/tapetserade. Det var kul för de uppskattade verkligen huset och att det var lite annorlunda val. Dom såg mycket fram emot att måla med kalklitir och hade till och med läst på lite om det själva:)
 
Känns bra med dom. Gulliga killar!
Allmänt | | En kommentar |
Upp