Här sitter jag och tar det lite lugnt..

Luckor ska fortfarande sättas på tv-bänken..men det gör jag nog imorgon..kankse kan jag få Maja att hjälpa mig;) tvn funkar fortfarande inte..ska ringa imorgon..tror det är så att abonnemanget inte är flyttat än bara..hittar inte benen till tvn så nu är den fäst i stegen bakom så länge..soffbord och matta ska införskaffas så småningom. Jag tror jag vill ha ett soffbord med cararra marmor som skiva men jag vill inte ha den typiska stilen med ben som går ner i golvet..se bild
Utan jag vill ha mer som detta
Men det får bli ett senare inköp..fina Giovanna som har Hilke indesign levererar jättefina bord med den perfekta marmorn. Ska höra med henne om man kan få beställa efter egna önskemål..
Titta bara så fin marmor! Jag gillar att den är skarpt marmorerad!
 
 När jag har ett soffbord ska stora lampan flyttas då den hänger ovanför bordet..
Älskar mina dörrhandtag!
Bakom dörren gömmer sig ett smärre kaos..är lite handikappad utan hjälp. För att jag ska ens börja kunna komm iordning måste jag skruva ihop sängram och det är väldigt svårt att göra själv..sen MÅSTE jag köpa garderober..
 
Min klädkammare nu..
Resten av sovrummet..:
Kontorsdelen
Louis rum börjar ta form..Jag har skruvat ihop nästan all stuva idag
I högra delen ska han ha alla sina kläder
Rullgardiner är uppe i alla fall, men i detta fönster ska han även ha någon gardin..
I detta fönster har båda pojkarna rullgardinen som gardin
Ovanvåningen är alltså långt ifrån klar..Eltons rum har jag inte riktigt löst förvaringen än i huvudet så just nu har han bara en säng. .
 
Jag har fått räkningen från elektrikern och den var lägre än jag trodde:) men det kan vara så att den tyngsta delen för att flytta lamporna i trappen ligger hos snickarna. Jag betalade bara 800 till elektrikerna och jag fick först ett pris på 5000...Måste gå igenom alla papper en dag..typ nästa måndag när jag är barnfri igen..elektrikern var för övrigt här idag och fixade lite med hällen. Verkade vara ett litet fel som löste sig snabbt men uppstår problemet igen måste nåt bytas ut. Jag ska få tv-uttag i allrummet då det var en missuppfattning men det är ingen brådska och de har så sjukt mycket att göra nu så vi avvaktar lite:)
Allmänt | | 3 kommentarer |

4 vagnar fulla!

Idag var ikea-dagen! Jag fick inte med mig allt...skulle köpt garderober också men känner att jag måste tänka lite till..men 4 vagnar lastade jag..mycket av den volymen var backar för förvaring i garaget. Dom skulle utgå så jag passade på att köpa på mig massor! Man blir så glad i kassan när slutsumman blir 5000 MINDRE än vad jag befarade! :)
Loui har nu sina möbler i princip klara..ska skruva imorgon. Det blev STUVA med svarta fronter..Elton har jag inte riktigt listat ut än hur jag ska ha hans kläder och leksaker så jag måste fundera vidare..
Men nu har jag soffbord och tv-möbel på nedervåningen..men ingen tv..den ska inhandlas i mellandagarna..
Kombinationen av ellos bord och Ikeas blev så bra!
 
Lilla delen till soffbordet får stå på baksodan av soffan. Här ska det också vara en tavelvägg till höger om fönstret och sen funderar jag på att ha en gardinlängd på vänster sida..
 
Det är ju inte färdiginrett än..jag har mest ställt upp lite saker..men det blir ganska bra direkt..
Soffan är sjukt slinkig utan klädsel. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan den kommer..upp till 4 veckor så jag hoppas verkligen jag får den innan jul..
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

Teknik är inte riktigt min grej..

Jag är inte intresserad av det och av den anledningen har jag inte lärt mig. Den biten stod Emil för..Nu sitter jag här och har ingen aning om hur man kopplar in tvn..för övrigt har jag inte ens ett tv-uttag i allrummet! Det finns med på ritningen men inte verkligheten..spännande att se hur de löser det..har aldrig reflekterat över att det saknas innan? Man kan fantisera inte se allt...sen låter det konstigt om fläkten, n året slår i. Det luktar avlopp på lilla toan och elen fortsätter bete sig konstigt..
Det brukar alltid ta ett tag för mig att få till inredningen när det gäller detaljer men just hyllan i köket kändes rätt på en gång! Och då ställde jag mest upp grejer utan att tänka:) mycket nöjd! Det jag ångrar är att jag inte satte konsolerna på lika avstånd utan tog hänsyn till fönstret istället..kan vara en sån grej jag måste ändra sen..
Jag har fått upp en stjärna i stora fönstret. Satte även upp en i allrummet..alla sladdar och så är ju inte i ordning men det får bli ett senare problem..
 
Gillar verkligen denna stjärna!
 
Morgondagens bekymmer..
 
Trist att alla mina kort ser så gula ut..vet inte varför..
 
Imorgon kommer pojkarna..Jag längtar!!!! Första gången de är i huset sedan innan väggarna ens var målade! Hoppas de inte blir allt för besvikna på att det inte finns någon tv, internet eller att deras rum är i en enda oordning är. .
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp