El

Av en händelse fick vi veta att nu är det bråttom med att bestämma elen utomhus.  Detta ska visst vara klart innan midjan på huset täcks igen, jaha..den informationen kan dom ha varit lite tydligare med kan vi tycka! I fredags nämnde vi för byggarna att vi har ett entrétak bakom soffan som vi gärna blir av med (lämnade ritningar på den vid byggstartmötet). Då behövs visst väggen reglas upp innan midjan sätts på och det var i den diskussionen de även nämnde detta med elen. 
 
Som tur är hade elsnubben tid på onsdag så nu är det snabba puckar...hoppas de bara förbereder för elen då för vi vill ju så klart ha svarta uttag på utsidan men vi vill inte köpa något innan mötet.
 
På insidan hoppas jag på att kunna få infällda men det är inte säkert det går överallt. Står något om det på ritningarna men de är ju typ skrivna på grekiska.
 
På köksbänken hoppas jag i alla fall innerligt på att vi kan ha denna
Fast i krom då.
Fina! Från switchox.se 
Allmänt | Arkitektritat hus, Elmöte, Myresjöhus smart 150, myresjöhus, myresjöhus level one, nybygge, smart 150 blogg, smart150, svart fasad, svart hus | | Kommentera |
Upp